Τρίτη, Μαρτίου 20

ΒΕΡΝΙΚΙΑ OPI KAI ESSIE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


Ο οίκος OPΙ παρουσιάζει μια νέα δυνατή συλλογή με όνομα Spider-Man  με έξι σκιές ηρωικές μια σειρά από χρώματα εμπνευσμένα από την επερχόμενη ταινία δράσης Spider-Man που θα βγει στις οθόνες τον Ιούλιο 2012  με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield και Emma Stone  με το κλασικό κόκκινο χρώμα του Spider-Man και κοραλλιογενείς επιλογή για τη φίλη του Spider-Man, Γκουέν. Είναι  τολμηρά και δυναμικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ροζ κόκκινο χρώμα για την ερωμένη του υπερήρωα, μια σκιά για το κακό, ένα κίτρινο-πράσινο χρώμα για το The Lizard, και ένα χαρούμενο πορτοκαλί κοραλλιογενείς  για την κυρία στην ταινία, Γκουέν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια εξαιρετικά φωτεινή λευκή απόχρωση, ένα μεταλλικό μπλε που ονομάζεται "Into the Night" ή ένα  σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα.
Επίσης τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει και τέσσερις ακαταμάχητες αποχρώσεις με χρώματα της Mini την γνωστή σε όλους μας αγαπημένη του Miky .




Ο οίκος ESSIE παρουσιάζει μια καλοκαιρινή συλλογή Resort  2012  με τέσσερις αποχρώσεις, θα κυκλοφορήσει  στα καταστήματα σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!