Παρασκευή, Μαρτίου 9

TIPS MATIΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
Τα μάτια είναι το πιο σημαντικό σημείο στο πρόσωπο. Επειδή όλα τα μάτια δεν είναι ίδια και έχουν διαφορετικό σχήμα και χρώμα τα παρακάτω tips θα σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε.

Για τα μικρά μάτια:
  • Απλώστε μια φωτεινή σκιά σε όλο το βλέφαρο και σβήστε την στο κόκαλο.Βάζοντας μια πιο σκούρα απόχρωση στην πτυχή του ματιού θα δώσεις βάθος στο βλέμμα. Ζωγραφίστε μια γραμμή στην ρίζα του πάνω βλεφάρου μ΄ ένα μολύβι κάνοντας στην εξωτερική γωνία την γραμμή σταδιακά πιο φαρδιά.  Ένα ακόμα tip για να δείχνει το βλέμμα σας φωτεινό και ξεκούραστο είναι να χρησιμοποιείτε αϊλάινερ ή μολύβι ματιών και μάσκαρα μόνο στο άνω βλέφαρο.
Για τα στρογγυλά μάτια:
  • Προσπαθείστε να δημιουργήσετε  ένα  σχιστό αποτέλεσμα. Βάλετε μολύβι μέσα στο μάτι και στην εξωτερική γωνία . Δεν τονίζουμε το επάνω βλέφαρο με παχιά γραμμή γιατί έτσι μεγεθύνει το πρόβλημα. Βάλτε αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες.
Για τα μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους:
  • Δημιουργείστε πιο μεγάλη την εξωτερική γωνία του ματιού . Βάλτε σκιά , σχηματίστε μια λεπτή γραμμή πάνω στις ρίζες των βλεφαρίδων και  τονίστε τις βλεφαρίδες σας από την μέση και  προς τα έξω με μάσκαρα.
Για τα μάτια που είναι βαθιά τοποθετημένα στο πρόσωπο:
  • Απλώνετε  μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο βλέφαρο για να φωτίσουν. Στην πτυχή περάστε μια σκιά μέτρια όχι πολύ σκούρα. Το μολύβι που θα βάλετε αν θέλετε πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην ρίζα των βλεφαρίδων. Αποφύγετε να φωτίσετε το κόκαλο κάτω από τα φρύδια.
Για τα μάτια με καθοδική τάση και χωρίς βάθος:
  • Βάλτε μια σκούρα σκιά στο σημείο όπου θα έπρεπε να υπάρχει η πτυχή του ματιού. Το μολύβι πρέπει να είναι διακριτικό με έμφαση προς τα έξω στο τέλος βάλτε  μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες.
Για τα μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους:
  • Επιλέξτε μια σκιά λίγο πιο σκούρα από την απόχρωση της επιδερμίδας σας και απλώστε την δίνοντας έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τονίστε τις βλεφαρίδες περνώντας αρκετές στρώσεις στο κέντρο του ματιού.


Πως επιλέγω το σωστό χρώμα για τα μάτια μου?
  • Πρέπει  να έχετε μεγαλύτερη αντίθεση με την σκιά έτσι ώστε να αναδεικνύεται το χρώμα των ματιών σας. Να  τα τονίσετε αιχμαλωτίζοντας τα.  Έτσι αν είναι ανοιχτόχρωμα βάζοντας μια σκούρα σκιά τα βάζετε σ ένα πλαίσιο σαν κορνίζα. Να τους δώσετε έμφαση όπως για παράδειγμα όταν βάζετε ένα κόκκινο κραγιόν όλη η προσοχή θα πάει στα χείλη σας αυτό συμβαίνει και στα μάτια .

Τι αποχρώσεις μου ταιριάζουν?

Πράσινα μάτια:  Βαθύ βιολετί και βαθύ μοβ , ροδακινί , βερικοκί όπως και διάφορες αποχρώσεις καφέ, λιλά, σκούρου πράσινου, χρυσό και βαθύ χακί.

Μπλε μάτια:  Χρυσοκόκκινο , ασημί , τυρκουάζ , φούξια μαύρο , αποχρώσεις του καφέ , γκρι , βαθύ μπλε , βιολετί και μοβ και ότι έχει βάση το πορτοκαλί .

Καφέ μάτια:  Μπλε προς το μοβ , γκρι , χρυσό με ροζ , μπρονζέ , μπεζ και χακί – πράσινο, απαλό ροζ  και πράσινο του λεμονιού.

Μαύρα μάτια:  Ροζ,  γκρι , μοβ λεβάντα και σκούρο μοβ.


Ότι σχήμα και ότι χρώμα ματιών και αν έχετε  ανάδειξε τα για  να φαίνονται ακόμα ομορφότερα !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!