Πέμπτη, Μαρτίου 15

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου πριν πάω για ύπνο;
  • Ναι  ειδικά αν έχετε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Αν θέλετε να ξυπνήσετε με δροσερό και λαμπερό δέρμα, τότε θα πρέπει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας και το αντηλιακό .
Πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου και πάλι το πρωί;
  • Το πρόσωπό μας  δεν λερώνεται την ώρα  του ύπνου,  εάν χρησιμοποιούμε καθαρή μαξιλαροθήκη  (καλό είναι να επιλέγεται να έχει μαλακό ύφασμα και όχι σκληρό  για να μην αφήνει γραμμές στο πρόσωπο και  δημιουργεί ρυτίδες),  έτσι δεν υπάρχει  καμία ανάγκη να πλύνετε και πάλι το πρωί το πρόσωπό σας. Στην πραγματικότητα, πάρα πολλά καθαριστικά μπορεί να στεγνώσουν  το δέρμα.  Αν ξυπνήσετε με ένα λιπαρό με γυαλάδα πρόσωπο  βάλτε  λίγο ζεστό νερό  για να διαλύσει η λιπαρότητα. Μπορείτε επίσης να το περάσετε με  μια ζεστή πετσέτα.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μωρομάντηλα για να αφαιρέσω το μακιγιάζ;
  • Όχι δεν καλύπτονται για την αφαίρεση από μακιγιάζ που απαιτεί ειδικά συστατικά για τη σωστή αφαίρεση.
Έχω πολύ ξηρό δέρμα,  μπορώ να αφαιρέσω το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνεται το δέρμα μου?
  • Επιλέξτε ένα καθαριστικό με βάση τον τύπο του δέρματος σας. Αν έχετε ένα πολύ ξηρό δέρμα προτείνω την εφαρμογή με λάδι σε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια περνώντας το λάδι στα χείλη, το πρόσωπο και τα φρύδια.  Το μασάζ με λάδι χαλαρώνει ακαθαρσίες και το μακιγιάζ. Πλύνετε το δέρμα με τη βοήθεια αφρώδους ή τζελ καθαρισμού, και ξεπλύνετε και καθαρίζετε με μια ζεστή πετσέτα, η οποία βοηθάει  για την απολέπιση του δέρματος. Συνεχίστε με μια ενυδατική κρέμα για να διατηρεί υγρό το δέρμα σας .
 Έχω ακμή τι μπορώ να χρησιμοποιήσω?
  • Αν έχετε ακμή, το καλύτερο  είναι να πλένετε το πρόσωπό με σαλικυλικό καθαρισμού . Αν έχετε λιπαρό δέρμα,  ένα καθαριστικό που να δημιουργεί αφρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!