Δευτέρα, Απριλίου 2

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


1. Πάντα να πλένετε και να καθαρίζετε τα νύχια σας πριν εφαρμόσετε το χρώμα των νυχιών. Μουλιάστε τα νύχια σας με νερό και αμυγδαλέλαιο και στη συνέχεια να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και τα πετσάκια γύρω από τα νύχια.

2. Με ένα ψαλίδι η νυχοκόπτη  διαμορφώστε ανάλογα τα νύχια και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα με καθαρό νερό. Στεγνώστε με μια μαλακή πετσέτα και απλώστε μια ενυδατική κρέμα.

3. Αφήστε τα νύχια ξηρά για 10 λεπτά. Μετά, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση βάσης για τα νύχια σας για να κάνετε το βερνίκι νυχιών να  διαρκεί περισσότερο και να προστατεύει το νύχι σας.

4. Εφαρμόστε το λεπτό στρώμα βάσης έτσι ώστε  να καλύπτει τα νύχια μέχρι τα άκρα. Σε γενικές γραμμές, το βερνίκι νυχιών αρχίζει να φεύγει έξω από τα άκρα πρώτα. Αυτή η επίστρωση προστατεύει το βερνίκι νυχιών και το καθιστά μακράς διάρκειας.

5. Αφήστε την βάση να ξεραθεί  στα νύχια σας. Μετά την λεπτή στρώση αφού έχει στεγνώσει, εφαρμόστε μια στρώση από το βερνίκι νυχιών σε ότι απόχρωση σας αρέσει και αφήστε το να στεγνώσει.

6. Ένα tips ομορφιάς για να κρατήσει το βερνίκι νυχιών για πολλές ημέρες είναι να εφαρμόσετε  τρεις παρά δύο στρώσεις (με βάση την απαίτηση και την απόχρωση).

7. Τα βερνίκια νυχιών θα πρέπει να τα κάνετε εφαρμογή με 3 στρώσεις. Αυτό αναδεικνύει το πραγματικό χρώμα των νυχιών και επίσης φαίνεται καλό.

8. Αφήστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει στον αέρα. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ top πάνω από το βερνίκι νυχιών. Αυτό προστατεύει το βερνίκι νυχιών και το καθιστά  να διαρκεί περισσότερο. Αφού στεγνώσει βάλτε λαδάκι, κρεμούλα στο περιβάλλοντα χώρο γύρω από τα νύχια και είσαστε έτοιμη.

9. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάμψη με  glitter επάνω  για να προσθέσετε μια διαφορετική νότα  στο βερνίκι νυχιών σας.

10. Εάν βιάζεστε, μουλιάστε τα χέρια σε κρύο νερό για 5 λεπτά μετά την εφαρμογή με βερνίκι νυχιών. Διαφορετικά, στεγνώνουν στον αέρα τα νύχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!