Σάββατο, Μαΐου 19

EMMA SWIMWEAR - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


Η Ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια Ηλιάκη Εμμανουέλα, που δραστηριοποιείται  και διατηρεί την έδρα της στην Αθήνα σχεδιάζει την παρθενική της συλλογή με μαγιό και ρούχα παραλίας για το καλοκαίρι 2012.
Τα εξαιρετικά υλικά και οι εντυπωσιακοί  χρωματικοί συνδυασμοί καθιστούν  τη σειρά αυτή κατάλληλη για όλους τους τύπους γυναικών που επιθυμούν να δείχνουν κομψές ακόμα και στην παράλια. Εμείς τις ευχόμαστε καλή επιτυχία να συνεχίσει την όμορφη δημιουργικότητα και να περάσει τα σύνορα της Ελλάδος και να έρθει εκείνη η στιγμή όπου θα παρουσιάζονται τα μαγιό της σε όλο τον κόσμο.












2 σχόλια:

  1. Τέλεια όλα, αλλά εγώ φέτος θα προτιμήσω κάποιο από αυτά που κρύβουν την κοιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Demi!!! Σίγουρα μια επιλογή στο μαγιό είναι δύσκολη και πρέπει να εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους, για να είμαστε και να φαινόμαστε ωραίες, το καλό είναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει πάρα πολλά στυλ και μπορείς με τη σωστή επιλογή να πάρεις αυτό που θα σου ταιριάζει και θα αναδείξει το σώμα σου στην παραλία!!! Εσύ φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί με το ωραίο γούστο που έχεις θα βρεις την λύση!!! Φιλάκια από εμένα και την Εύα !!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!