Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016: 
Για πρώτη φορά, η ανάμειξη των δύο αποχρώσεων - Rose Quartz- ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑ και Serenity- ΜΠΛΕ ΗΡΕΜΙΑ επιλέγονται ως ΧΡΩΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016.
Καθώς οι καταναλωτές αναζητούν την ευημερία ως αντίδοτο στη σύγχρονη εποχή και θέλουν να τονίζουν την ημέρα, χαιρετίζουν χρώματα που πληρούν ψυχολογικά αισθήματα και λαχταρούν για την επιβεβαίωση και την ασφάλεια σημάδια που γίνονται όλο και πιο εμφανή. Ενώνονται μεταξύ τους, Rose χαλαζία και Serenity καταδεικνύουν μια εγγενής ισορροπία ανάμεσα σε ένα θερμότερο τόνο περικλείει τριαντάφυλλο και το ψυγείο ήρεμο μπλε, αντανακλώντας τη σύνδεση και ευεξία, καθώς και μια χαλαρωτική αίσθηση της τάξης και της ειρήνης.
Ο συνδυασμός Rose χαλαζία και Serenity αμφισβητεί επίσης τις παραδοσιακές αντιλήψεις του χρώματος ένωσης που ήταν
σε πολλά μέρη του κόσμου που βιώνουμε μια θαμπάδα των δύο φύλων, δεδομένου ότι σχετίζεται με τη μόδα, το οποίο με τη σειρά του επηρέασε τις τάσεις χρώμα σε όλες τις άλλες περιοχές του σχεδιασμού. Αυτή η πιο μονομερή προσέγγιση για το χρώμα συμπίπτει με τα κοινωνικά κινήματα προς την ισότητα των φύλων και τη ρευστότητα. αυξημένη άνεση του καταναλωτή με τη χρήση χρωμάτων ως μορφή έκφρασης, σε διαφορετικές προσεγγίσεις για τη χρήση του χρώματος.

Ευχαριστούμε την βιοτεχνία ενδυμάτων Moda Cafe http://modacafe.gr/ και τον σχεδιαστή μόδας modaz by Ζώτος. 

7 σχόλια:

  1. Τί χαρά που σε "ξαναβλέπω"!!!!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνετε είστε καλά. Επιστροφή μετά από πολύ καιρό. Τώρα θα ασχοληθώ πάλι δυναμικά.

      Διαγραφή
  2. Γεια σας, η πίστωση μεταξύ ατόμων είναι μια οικονομική συναλλαγή που συνίσταται στο δανεισμό χρημάτων απευθείας από άτομα χωρίς την παρέμβαση τράπεζας. Τις περισσότερες φορές, γίνεται σε οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Αλλά πρόσφατα μπορείτε να δανειστείτε από έναν ξένο. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω δάνεια σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει χωρίς ανησυχίες. Θα ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί σας εάν χρειάζεστε σοβαρά πίστωση και εάν είναι καλή θέληση.

    E-mail: ( simondurochefort@gmail.com )
    Viber ή Whatsapp: +33752366330

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!