Σάββατο, Φεβρουαρίου 25

ΜΟΔΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ
    Έχετε ακούσει τώρα τελευταία για τα μαγνητικά βερνίκια. Συγκεκριμένα τα ονομάζουν ως ''μανό με μεταλλικά ρινίσματα'' που με τη βοήθεια ενός ειδικού μαγνήτη επιτρέπει τη δημιουργία σχεδίων πάνω στο νύχι.
    Κυκλοφορούν στο εμπόριο και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Έχουνε βγάλει αρκετές εταιρίες μαγνητικά βερνίκια όπως η ιταλική LAYLA η LCN αλλά και αρκετές ακόμα. Μερικές εταιρίες έχουνε τον μαγνήτη στο καπάκι εξωτερικά πάνω από το κανονικό που είναι για να το κλείνεις και έχει και σκαλοπατάκι για να ακουμπάει πάνω στο δάχτυλο για να μην έρχεται σε επαφή με το βερνίκι  και άλλες το αγοράζεις ξεχωριστά και είναι σε πλακέ σχήμα (φωτό) .
    Η μέθοδος είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει από όλες  μας. Βάζετε την βάση σας και μετά περνάτε μια στρώση από το μαγνητικό βερνίκι  και το αφήνετε να στεγνώσει καλά. Μετά περνάτε την δεύτερη στρώση και αμέσως τοποθετείτε το καπάκι πάνω από το δάχτυλο,  κάνετε αυτό γρήγορα ενώ το βερνίκι είναι ακόμα υγρό για να βγει το αποτέλεσμα καλό και να δουλέψει ο μαγνήτης, πρέπει να δουλεύετε σε κάθε ένα δάχτυλο ξεχωριστά. Οι στρώσεις που βάζετε αν θέλετε δοκιμάστε να είναι η μια κάθετη και η άλλη οριζόντια ή και οι δυο προς την ίδια κατεύθυνση.

    Το κρατάτε για 4-5 δευτερόλεπτα, εάν θέλετε ποιο έντονες κυματιστές γραμμές το κρατάτε εως 8-10 δευτερόλεπτα και μετά το σχέδιο είναι έτοιμο! Μόλις στεγνώσει περάστε από πάνω  top coat .
    Το σχέδιο, ανάλογα με το πόσο αφήνετε τον μαγνήτη, γίνεται όλο και πιο έντονο. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην τον αφήσετε πάρα πολύ, γιατί υπάρχει περίπτωση να "τραβήξει" το βερνίκι από το νύχι και θα χαλάσει το σχέδιο σας. Επίσης η τελευταία στρώση να είναι λίγο γεμάτη  . Αφαιρέστε το βερνίκι από τα νύχια σας  με ασετόν.
    Αυτό  γίνεται γιατί το βερνίκι έχει ειδικά  μεταλλικά σωματίδια και  έχει επίδραση από τις μαγνητικές δυνάμεις.  Όπως ο μαγνήτης κρατιέται πάνω από το βερνίκι, τα ρινίσματα σιδήρου έλκονται προς το μαγνήτη και δημιουργούνε  ένα εκπληκτικό τελείωμα.

    Οι μαγνήτες που πηγαίνουν με αυτά έρχονται σε δύο σχέδια.  Ένα διαγώνιο που τις κυματοειδής γραμμές τις δίνουμε εμείς προς όποια γωνία και   κατεύθυνση θέλουμε και ένα σε σχήμα αστεριού.

    Φαντασία να έχετε και κάνετε συνδυασμούς με  χρώματα και σχήματα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!