Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
  • Συνήθως αναγράφεται επάνω στη συσκευασία και είναι γραμμένοι οι μήνες που αντέχει το προϊόν  από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε, εάν δεν αναγράφετε επάνω υπολογίστε ένα χρόνο ζωής. Προσοχή εάν είναι φυτικό διατηρείται πολύ λιγότερο και μπορεί να φτάνει εώς έξι μήνες.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:09 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ!!!! ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλη μου σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου στο blog. Έχεις απόλυτο δίκιο για μερικά πράγματα μπορεί να τα βλέπουμε ασήμαντα ή άλλες φορές να ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε ή να νομίζουμε κάτι άλλο και όμως είναι κάτι που μας αφορά και πρέπει να το γνωρίζουμε ιδίως οι γυναίκες, ποιά από εμάς δεν έχει έστω και μια φορά χρησιμοποιήσει κάποιο καλλυντικό προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!