Κυριακή, Μαρτίου 4

GLITTER TATTOO

ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Τι είναι ?
Είναι γρήγορη, εύκολη και ασφαλής εφαρμογή . Δημιουργείς  ένα λαμπερό σχέδιο στο σώμα σου . Σας κάνει να αισθάνεστε  κομψές, σέξι και μέσα στην μόδα όλες τις εποχές. Είναι ανθεκτικό στη θερμοκρασία του σώματος, αδιάβροχο και δεν φεύγει στην πισίνα ή με το ντούς. το σχέδιο μεταφέρεται κατευθείαν από φωτοτυπημένο χαρτί ή το φτιάχνεις μόνη σου. Υπάρχουνε πάρα πολλά σχέδια και  πολλά χρώματα glitter, είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος όλων των ηλικιών και η κόλλα που χρησιμοποιείται είναι υποαλλεργική.
    Πως γίνεται η εφαρμογή?
    Eίναι εύκολη γίνεται σε όποιο σημείο του σώματος θέλουμε,  παίρνεις το σχέδιο που σου αρέσει και αφού καθαρίσεις καλά την περιοχή που θα το εφαρμόσεις( tips: για να έχουμε  ένα  πολύ καλό αποτέλεσμα ξυρίστε την περιοχή εάν υπάρχει τριχοφυΐα),  βάλτε πάνω το σχέδιο από φωτοτυπημένο χαρτί μερικά χρειάζονται βρέξιμο  και αφήνουν το σχέδιο και τα αφήνουμε να στεγνώσουν πριν τα περάσουμε κόλα  και άλλα έχουν το σχέδιο κενό με απευθείας εφαρμογή της κόλλας, εάν είστε καλές βέβαια στην χειροτεχνία φτιάξτε το δικό σας σχέδιο με τα ειδικά βερνίκια όπου μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα.  Όπως και να είναι αφού βάλετε το σχέδιο μετά περνάτε την κόλλα την αφήνεται λίγα δευτερόλεπτα και με ένα πινέλο παίρνετε glitter σε ότι αποχρώσεις εσείς θέλετε και το περνάτε πάνω στην κόλα βάλετε διάφορα χρώματα glitter για να αποκτήσει το σχέδιο σας λάμψη, αφού το έχετε καλύψει όλο με glitter μετά με ένα χοντρό πινέλο αρχίζετε και σκουπίζεται ελαφρά προς το κέντρο για να πάει παντού  και αφαιρείται το περίσσευμα έτσι ώστε να αποκαλυφθεί το αρχικό μας σχέδιο εάν σας έχει ξεφύγει λίγο κάνετε διόρθωση με ένα ξύλινο stick και είσαστε έτοιμες για μια εμφάνιση φανταστική γεμάτη λάμψη .
      Πόσο διαρκούν?
      Τα Τατουάζ Glitter συνήθως διαρκούν από 1 έως 2 εβδομάδες.

        12 σχόλια:

        1. Είπα να έρθω για επίσκεψη στο blog σου και εντόπισα στην αρχειοθήκη αυτό το post!!!
          To έχω δοκιμάσει!!! Κράτησε 9 μέρες...
          Απλά, μια διευκρίνηση για όσες θελήσουν να το κάνουν: Αν χρησιμοποιήσετε έτοιμο σχέδιο, η φωτοτυπία να είναι από κανονικό φωτοτυπικό κ' όχι inkjet εκτυπωτή!!!
          Αμέτρητα φιλάκια!!!

          ΑπάντησηΔιαγραφή
          Απαντήσεις
          1. Γειά σας παιδιά!!! Χάρηκα πάρα πολύ για την επίσκεψη σας και πολύ σωστή παρατήρηση!!! Εγώ επειδή τα δουλεύω τα ταουάζ glitter σε όσες έχω κάνει εφαρμογεί έχουν ξετρελαθεί!!! Φαντάζομαι Γιάννα και σε εσένα θα σου άρεσε!!!

            Διαγραφή
          2. Δεν το λες ακριβώς: μου άρεσε, το λες: Τί έρωτας ήταν αυτός!!!
            Λίγο αν πιάνει το χέρι σου, κάνεις θαύματα!!!
            Πολλά φιλιά κ' όμορφη εβδομάδα να έχεις!!!

            Διαγραφή
        2. Η κόλλα που χρησιμοποιείς είναι ειδική για glitter tattoo? Που μπορώ να τη βρω? Glitter αυτά που βάζουμε και στα μάτια? Όλο απορίες έχω,ε? Ελπίζω να μη σε κουράζω..

          ΑπάντησηΔιαγραφή
          Απαντήσεις
          1. Γειά σου Έυη!!! Να ρωτάς ελεύθερα ότι θέλεις από εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα σχετικά με τα glitter tattoo η κόλα είναι το α και το ω που λέμε, σίγουρα πρέπει να είναι ειδική για το σώμα και μη αλλεργική γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει δερματικό ερεθισμό και εξανθήματα, επομένως δεν παίζεις με αυτό και δεν κάνεις δοκιμές με διάφορες κόλες. Μια πολύ καλή κόλα που έχει και διάρκεια είναι της εταιρίας http://store.beautyeshop.gr/adiavroxa-glitter-tattoo.html έχει όλα τα προϊόντα για να κάνεις τατουάζ. Τα glitter είναι ειδικά για το σώμα σε ειδικό μπουκαλάκι και πρέπει να είναι λεπτά όχι χοντρά και τα βάζεις πάνω στην κόλα όπου γίνονται ένα σώμα με την κόλα. Ότι απορίες έχεις πες μου να σε βοηθήσω και εάν αποφασίσεις να τα αγοράσεις, εάν θέλεις να σου στείλω και κάποια σχέδια για να κάνεις.

            Διαγραφή
          2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες Έλενα! :) Θα σε ενημερώσω, ευχαριστώ πολύ!!

            Διαγραφή
        3. Ανώνυμος2:20 π.μ.

          γειασ σασ θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω tatoo κ που θα μπορουσα να βρω την κολλα..κ σε τι τιμη ειν.αν ειν ευκολο να τα βρω καπου στην αθηνα.ευχαριστω πολθ

          ΑπάντησηΔιαγραφή
          Απαντήσεις
          1. Γεια σου!!! Στην παραπάνω απάντηση που δίνω στην evonita αναφέρω την διεύθυνση της εταιρίας που μπορείς να προμηθευτείς τα glitter tattoo είναι στο περιστέρι και η κόλα στοιχίζει 15 ευρώ!!!

            Διαγραφή
        4. Ανώνυμος6:11 μ.μ.

          8a mporoyses na mu peis tn dieu8uns 3ana.??:P ta tatoo poso stoixizoun peripou.?kai apo pou mporw na parw tn kolla.?euxarictw polu:)

          ΑπάντησηΔιαγραφή
          Απαντήσεις
          1. Τώρα πιστεύω να σε κάλυψα με το mail που σου έστειλα σου τα αναφέρω όλα αναλυτικά!!! Καλά να περνάς!!!

            Διαγραφή
        5. Ανώνυμος9:53 μ.μ.

          geia sou dioti dn m exei er8ei t email s to email m ein emolena10@yahoo.gr an mporouse 8a t ektimousa polu an m t estelnes edw.euxaristw polu kai sugnwmi g tn talaipwria..

          ΑπάντησηΔιαγραφή
          Απαντήσεις
          1. Δεν υπάρχει ζήτημα για ταλαιπωρία, σου το έστειλα σε αυτό το mail που μου έδωσες, τώρα πιστεύω να είναι εντάξει!!! Καλή μέρα να έχεις!!!

            Διαγραφή

        Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!