Δευτέρα, Απριλίου 23

ΒΕΡΝΙΚΙΑ ESSIE ΣΥΛΛΟΓΗ NEON ''POPPI RAZZI'' ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012


Ο οίκος essie παρουσιάζει μια νέα συλλογή  νέον   «Poppi  Razzi» με τέσσερις  έντονες αποχρώσεις και  με ένα λευκό βερνίκι για βάση όπου το περνάμε πρώτα και μετά προσθέτουμε  δύο στρώσεις με την απόχρωση τις αρεσκείας μας, μπορούμε φυσικά εάν θέλουμε να μην πάρουμε όλη την συλλογή και να την πάρουμε μεμονωμένα και θα περάσουμε τρεις στρώσεις από την απόχρωση που μας αρέσει για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πώληση της συλλογής θα ξεκινήσει από 1η Μαΐου.



Η συλλογή αποτελείται από τέσσερις καλοκαιρινές αποχρώσεις νέον  με τα ονόματα των φώτα, κάμερα, δράση, και μπαζούκας.

 Τα φώτα είναι ένα έντονο ροζ τσιχλόφουσκα.
 Η Κάμερα είναι μια κόκκινη απόχρωση
 Η δράση πρόκειται για μια ελαφριά υβριδική  μανταρίνι απόχρωση.  
 Μπαζούκας είναι μια απόχρωση κοραλλί που έρχεται προς το πορτοκαλί.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:55 μ.μ.

    Πολύ ωραία μανό και φοβερή η νέα κολεξιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα beauty str! Οι αποχρώσεις είναι υπέροχες, βέβαια τις είδα και με εφαρμογή σε νύχια και δεν μου πολυαρέσαν η δράση και η κάμερα είναι διαφορετικά απ' ότι φαίνονται, φανταστικό είναι τα φώτα..βέβαια αυτά γούστα είναι, τώρα τελευταία έχουνε αρχίσει και βγάζουνε πολλές εταιρίες βερνίκια νέον έχει αρχίσει και γίνεται μόδα. Θα προσπαθήσω να βρω φωτό με εφαρμογή πάνω σε νύχι και θα τις βάλω στην ετικέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu mou aresan ta fota kai i kamera!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Makrina!!! Τα φώτα είναι και για εμένα από τα αγαπημένα μου και δείχνει πολύ όμορφα πάνω στο νύχι προτείνω να τα δοκιμάσεις θα σου αρέσουν πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!