Κυριακή, Μαΐου 6

ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

Μου το ζητάτε συνεχώς και το ξαναδημοσιεύω πάλι από την παλαιότερη ανάρτηση μου που έγινε τις  24 Μαρτίου!!!
Τα νέα χρώματα που θα φορέσουμε για το καλοκαίρι 2012 και θα αναδείξουν τα νύχια σας  είναι το   μπλε σκούρο,  πορτοκαλί,  πράσινοκόκκινο ροζ,  μοβ και το κοραλλί.


Πορτοκαλί: Το καλοκαίρι είναι για φωτεινά χρώματα. Το πορτοκαλί είναι φωτεινό και έντονο, που μπορεί να πάει καλά με ανοιχτόχρωμα φορέματα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο χρωμάτων όπως το λευκό αλλά και με πολύχρωμα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός  με νύχια βαμμένα πορτοκαλί.

 Λευκό : Για όσες θέλετε να έχετε μια κλασική και επίσημη εμφάνιση , ακόμα και το καλοκαίρι, θα φορεθεί το λευκό βερνίκι νυχιών, σίγουρα θα έχει νότα με στυλ γαλλικό αλλά μπορείτε να το  χρησιμοποιήσετε με κάποιο σχέδιο για να δείχνει κομψό ή με glitter για μια απόλυτη λάμψη.  . Το λευκό είναι ένα all time  βερνίκι νυχιών μια τάση όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά κάθε σεζόν.

Κόκκινο: Η τολμηρή και όμορφη εμφάνιση f4r το καλοκαίρι, θα δούμε συχνά το κόκκινο βερνίκι νυχιών. Αυτή είναι η τάση που εδώ και  2 χρόνια και το 2012 έχει επίσης αυτό το χρώμα των νυχιών στην κορυφή της λίστας. Το χέρι μας δείχνει κομψό και πανέμορφο με τα έντονα κόκκινα νύχια!


Χρυσό: Χτυπήστε τη θερμότητα με ένα χρυσό βερνίκι νυχιών. Καλοκαίρι 2012 το βερνίκι νυχιών έχει χρυσό , που μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο χρώμα ή κόκκινο και να κλέψετε την παράσταση!

Ροζ: Η γυναικεία ματιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση σε ροζ χρώμα των νυχιών. Προσθήκη τόλμη σε αυτό το χαριτωμένο χρώμα των νυχιών του καλοκαιριού και με  συνδυασμό σκούρο μπλε χρώμα.

Κοραλλί: Ένα διακριτικό βερνίκι νυχιών που δείχνει και τονίζει με μια ωραία και απαλή υφή τα χέρια μας.

 Μπλε: Μπλε νύχια θα δούμε πολύ φέτος στις  παραλίες, συνδυασμός άψογος με την θάλασσα!
Οι παντόφλες που φοράμε πρέπει να επιδεικνύουν και να ταιριάζουν με το χρώμα στα νύχια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε κόκκινο, πορτοκαλί ή μπλε χρώμα των νυχιών. Προτείνω σκούρα χρώματα για toe.


Εσείς κορίτσια ποια απόχρωση προτιμάτε  για το καλοκαίρι;

Μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτά τα υπέροχα
χρώματα  που κυκλοφορούν;










24 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και ενημερωτικό! Ίσως δοκιμάσω μπλε για αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Demi! Να σου πω την αλήθεια όταν είδα να παρουσιάζουνε το μπλε σκούρο σαν απόχρωση καλοκαιριού και οι μεγάλοι οίκοι να το λανσάρουνε είπα πλάκα μας κάνουν μου φαινότανε βαρύ για το καλοκαίρι. Τώρα μου αρέσει αρκετά και δεν σου κρύβω ότι έχει γίνει top χρώμα, θα το δούμε πάρα πολύ και τελικά θα δείτε θα το αγαπήσετε έχει αυτό το διαφορετικό από τα κλασικά. Το αποκορύφωμα ειναι ο συνδυασμός του με ροζ ή φούξια.

      Διαγραφή
  2. ευχαριστουμε για την ενεημερωση μπραβο για την δουλεια σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω πιστεύω οτι καλοκαίρι θα φορεθούν περισσότερο το πορτοκαλί φωσφοριζέ ,το έντονο κόκκινο και το φόυξια φωσφοριζέ.
    http://nailsartgr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Nails Art Design! Οι αποχρώσεις που αναφέρεις είναι όντως όμορφες και θα έχουνε την τιμητική τους.

      Διαγραφή
  4. Το blog σου είναι σαν on line περιοδικό.Χαιρόομαστε που σε βρΉκαμε .Θα τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σας!!! ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για εμένα αυτό σημαίνει ότι αξίζει κάποιος να ασχολείται σοβαρά και υπεύθυνα και εγώ πρέπει να σας πω ότι ασχολούμαι πολλές ώρες και σύμφωνα με κάποια εμπειρία που έχω χαίρομαι πάρα πολύ να μοιράζομαι πράγματα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με τις αποχρώσεις στα νύχια μας πιστεύω παίζουνε ρόλο πολλοί παράγοντες για να τις αναδεικνύει κάποια, έχει να κάνει με τις διάφορες ηλικίες, είναι θέμα γούστου, άλλες δεν αποχωρίζονται το κλασικό ποτέ και άλλες ακολουθούμε την μόδα κατά πόδας αν και πρέπει να έχουμε σαν γνώμονα να φοράμε κάτι που μας ταιριάζει και να μπορούμε να το συνδυάζουμε και να το αναδεικνύουμε και όχι επειδή είναι της μόδας εάν μπορούμε βέβαια να τα κάνουμε όλα αυτά έχει καλώς, αλλά και να μην μπορούμε δεν πειράζει φτάνει να είσαστε ο ευατό σας και να έχει υπογραφή δικιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το φυσικό σταρένιο χρώμα μου, ευτυχώς, μου επιτρέπει (σχεδόν) όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς, χειμώνα-καλοκαίρι!!! (Η αδυναμία μου πάντως... είναι το λιλά!!!)
    Υπέροχο το blog!!!
    Καλώς βρεθήκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τωρα αν σου πω πως εχω ολα τα χρωματα αυτα σε καθε νυχι απο ενα θα με πιστεψεις;χααχαχ λατρευω εντονα χρωματα!!!!ωραιο μπλογκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Φιλίτσα καλώς βρεθήκαμε!!! Σε πιστεύω και πρέπει να σου πω ότι είσαι όσο ποιο πολύ μπορείς μέσα στην μόδα και καλά κάνεις. Έχεις και το στυλ που επιβάλει κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα.Απλά τέλεια!!! Χάρηκα που θα τα λέμε.

      Διαγραφή
  9. ola mou aresoun ola isos ligotero to xruso...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ¸.•°`♥✿⊱╮

    Passei para uma visitinha!!!
    Que bacana! Dicas legais e úteis.
    Beijinhos do Brasil.

    ¸.•°`♥✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Obrigado por suas boas palavras. Fico feliz em ver você. Beijos da Grécia

      Διαγραφή
  11. Να κάνω και την μετάφραση: Η φίλη μας η Magia da Ines μας αναφέρει ότι ''ήρθα για μια επίσκεψη!!!όμορφα τακτοποιημένο!ωραίες και χρήσιμες συμβουλές.φιλιά από Βραζιλία. Απ. ''Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι να τα λέμε. Φιλιά από Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν εχω λογια απλα καταπληκτικο!!υπεροχο!συνεχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ ωραίο το blog σου!μόλις το ανακάλυψα κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλώς βρεθήκαμε!!! Θα χαρώ να τα λέμε.

      Διαγραφή
  15. Γεια σου Έυη!!! Είναι υπέροχο και καλοκαιρινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11:00 π.μ.

    Παιδιά ξεχάσετε το κίτρινο φωσφοριζέ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και αυτό είναι ένα χρώμα το οποίο είναι της μόδας αλλά κανένας από τους μεγάλους οίκους δεν το είχε στην παρουσίαση σαν επίσημο χρώμα και το φωσφοριζέ είναι στυλ, εμείς θέλαμε να αναφερθούμε στα γήινα χρώματα που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και εμφανίσεις!!! Φιλικά Έλενα!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3:11 μ.μ.

    Γεια σας. Τα χρωματιστα νυχια ειναι στην μοδα φετος παραδειγματος χαρη ενα κοκκινο ενα κιτρινο ενα πορτοκαλι κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!