Τρίτη, Μαΐου 22

ΜΑΓΙΟ ERKA MARE ΓΙΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


Γεια σας Ladies αυτό το άρθρο το έβαλα για να σας προτείνω να δοκιμάσετε την εταιρία erka mare στα μαγιό,  δεν το κάνω για λόγους διαφημιστικούς απλά επειδή έχω εδώ και πέντε χρόνια όπου προμηθεύομαι από την συγκεκριμένη εταιρία μαγιό μου αρέσουν πάρα πολύ και είναι πολύ ανθεκτικά,  τώρα εάν σας αρέσουνε  πιστεύω είναι θέμα γούστου αλλά σε θέματα αντοχής (τα χρώματα δεν ξεβάφουν &  τα κορδόνια και τα ελαστικά μέρη  δεν χαλαρώνουν) είναι πάρα  πολύ καλά.
Εκρηκτικοί συνδυασμοί, έντονα χρώματα και κομψά prints, συνθέτουν την happy chic συλλογή της erka mare για το φετινό καλοκαίρι.
Τrendy look με ναυτικά μαγιώ , fluo μονόχρωμα (lime, shocking pink, royal blue, topaz) αλλά και τα ξεχωριστά black and white.
H πολυετή πείρα και ο άψογος σχεδιασμός, με ειδίκευση σε φόρμες ιδανικές για πλούσιο στήθος ( CUP C, D, E, F) προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα και την στήριξη, δείχνοντας την γυναικεία σιλουέτα κομψότερη.
Η μεγάλη γκάμα σχεδίων περιλαμβάνει : μικροσκοπικά μπικίνι και strapless μαγιώ, ενισχυμένα σουτιέν και ψηλόμεσα slip, κομψά ολόσωμα, καθώς και την ελεύθερη επιλογή συνδυασμού σουτιέν – σλιπ όπως εξυπηρετεί τον κάθε σωματότυπο.
Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα εσωρούχων αλλά και στο σάιτ της εταιρίας όπου μπορείτε να κάνετε και on line αγορές  http://www.erka.gr
Δεν ξέρω εάν τα βρίσκεται εντυπωσιακά για εμένα είναι μια από τις  αγαπημένες μάρκες μαζί με τα Aguaclara και Victoria Secret . Τις τιμές βέβαια δεν της λες και προσιτές.

Ένα καλό μυστικό για να φαίνεται το πόδι μας μακρύτερο  είναι να επιλέγουμε μαγιό εάν μας ταιριάζει  με δέσιμο  και όχι τύπου σλιπ για να μπορούμε να το ανεβάζουμε ή  να το δένουμε ψηλότερα από την πλαϊνή πλευρά, έτσι πετυχαίνουμε  το πόδι μας να  φαίνεται μακρύτερο.







15 σχόλια:

  1. υπεροχα ειναι ολα

    From Paris with love!
    Kristina recently posted... Mac Hey, Sailor!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστίνα!!! Πραγματικά είναι όμορφα και εμένα μου αρέσουν είναι από τα αγαπημένα μου!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5:54 μ.μ.

    Πάρα πάρα πολύ ωραία μαγιώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γεωργία!!! Μακάρι να μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε όλα!!!φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Hello!!! Nice to visit you in my blog!!! I will be happy to see you!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία σχέδια! Ίσως είχα αγοράσει παλιότερα από αυτήν την εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Demi!!! Είναι καλή εταιρία και γενικά έβγαζε ωραία κομάτια απλά δεν την ξέρει ο κόσμος!!!Καλή ετοιμασία με τον γάμο σου, οπλίσου με υπομονή και δύναμη, το γούστο το έχεις και έτσι θα κάνεις τις σωστές επιλογές!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα μαγιό αλλα αυτό το ολοσομο το ασπρόμαυρο..ειναι τελειο..... φιλακια σε ευχαριστώ που έγινες μέλος μου...σου ανταπέδωσα με χαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Ρούλα!!!Σωστή επιλογή και κλασική, χρώματα που αναδεικνύουν και δεν χάνουν ποτέ, το σχέδιο είναι πολύ όμορφο και κολακεύει!!! Χάρηκα για την συνάντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ ωραια σχέδια και γω είμαι σε αναζήτηση τώρα,ψάψνω ενα μαγιό που να με ξετρελάνει
    kisses
    http://lenasfavoritesthings.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου Λένα!!! Η αγορά μαγιό είναι δύσκολη επιλογή πιστεύω θέλει να το ψάξουμε και να δοκιμάσουμε πάρα πολλά!!! Εύχομαι να βρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου και θα σου ταιριάζει!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολα ειναι τελεια !!
    http://beautywithmairy.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου Μαρία!!! Χαίρομαι που σου αρέσουν και στην δική μου επίσκεψη στο blog σου το βρήκα ενδιαφέρον!!! Χάρηκα που θα τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!