Παρασκευή, Ιουνίου 1

ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ


ΧΩΡΙΟ
Εάν ονειρευτείτε ότι είστε σε ένα όμορφο χωριό, η σχέση σας είναι όμορφη χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς. Είσαστε ευτυχισμένη από την ζωή σας και προσωπικά και επαγγελματικά και μελλοντικά οι προοπτικές  φαίνονται  να είναι εξαιρετικές. 
Εάν δείτε ότι βρίσκεστε σε ένα χωριό απομονωμένο, σας κάνει να  αισθάνεστε σαν να έχετε εγκαταλείψει τα εγκώμια, είσαστε κουρασμένη, και πιστεύετε ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει αυτά που ονειρευτήκατε στην ζωής σας , έχετε ένα μεγάλο κενό και έχετε μείνει ανικανοποίητη  συναισθηματικά.

ΧΟΡΩΔΙΑ
Εάν στο όνειρο σας δείτε ότι συμμετέχετε  σε χορωδία,  όλα γύρω σας θα είναι όμορφα, θα νιώσετε έντονα αισθήματα αγάπης,  τρυφερότητας, στοργής και συντροφικότητας. Το μελωδικό τραγούδι της  χορωδίας σημαίνει θα είσαστε ανεβασμένη ψυχολογικά θα έχετε μια αρμονική σχέση και εύκολο δρόμο προς την επιτυχία. 

ΧΡΩΜΑΤΑ
Θα είναι ένα ωραίο όνειρο εάν δείτε αποχρώσεις φωτεινές και χαρούμενες. Το κόκκινο θεωρείτε χρώμα του πάθους, της αγάπης, της έντασης, των ερωτικών επιτυχιών αλλά και του θυμού. Το λευκό θεωρείται  το χρώμα της χαράς, της ευτυχίας και της αγνότητας. Το μαύρο σημαίνει πόνο, απογοήτευση, στενοχώρια, αποτυχία και δυσαρέσκεια. Το γαλάζιο είναι το χρώμα της γαλήνης, της ήσυχης οικογενειακής  και προσωπικής ζωής, της ανεβασμένης ψυχολογίας και την στήριξη από αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΨΥΓΕΙΟ
Εάν ονειρευτείτε  ότι ανοίγετε το ψυγείο σας και σας τυλίγει η παγωνιά, υπάρχει έντονη ψυχρότητα στη σχέση σας με αγαπημένο σας πρόσωπο   και θα είναι πολύ δύσκολο να λύσετε τα μεταξύ σας προβλήματα.

ΠΟΤΗΡΙ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Εάν δείτε ότι προσφέρετε ένα ποτήρι γεμάτο νερό σε κάποιον άγνωστο υφίσταται η προσοχή σας γιατί είναι πιθανό να αρχίσουν οι περιπέτειες με άσχημη κατάληξη.  Εάν σπάσει το ποτήρι είναι πιθανό να χάσετε χρήματα και να  στενοχωρηθείτε. Εάν ονειρευτείτε κύπελλο νίκης  οι εξελίξεις θα είναι θετικές για εσάς. Εάν δείτε ότι χάνετε το κύπελλο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά μέσα από αγώνα θα μπορέσετε να ανυψώσετε πάλι το ηθικό σας και να αντεπεξέλθετε. 

ΠΑΓΚΑΚΙ
Εάν δείτε στον ύπνο σας παγκάκι σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από ηρεμία και ταξίδι γιατί αισθάνεστε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά. Πρέπει να αρχίσετε να συγκεντρώνεστε να τα βάλετε σε μια σειρά και να διώξετε τις κακές σκέψεις , έτσι ώστε να επανέρθει η γαλήνια μέσα σας. Εάν δείτε ότι κάθεστε στο παγκάκι οι αναμνήσεις σας επισκέπτονται  συχνά και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Προσπαθείτε  να μην βάζετε μέσα σας δυσάρεστα γεγονότα κάνετε θετικές σκέψεις και αποβάλλεται τις κακές, βγείτε διασκεδάστε,  ψωνίστε και κάνετε νέους φίλους και να θυμάστε πάντα να χαμογελάτε.

ΘΕΑΤΡΟ
Εάν δείτε  στον ύπνο σας  ότι βρίσκεστε στο θέατρο ή στον κινηματογράφο και παρακολουθείτε κωμωδία θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Πιθανώς η σχέση σας τον έχει κουράσει και δεν είναι και πολύ ειλικρινής απέναντί σου. Εάν είσαστε εσείς η πρωταγωνίστρια σημαίνει ότι προσπαθείτε να ξεγελάσετε κάποιον με διάφορους παραπλανητικούς τρόπους όμως στο τέλος δεν θα τα καταφέρετε.
       
ΠΑΡΑΘΥΡΟ                                                                                      
Το παράθυρο στα όνειρα συμβολίζει την ελπίδα, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου επομένως μην κλωτσάς την  τύχη σου. Εάν είναι ανοιχτό και μπαίνει φως θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου ή θα τείνουν προς το καλύτερο. Εάν το παράθυρο είναι κλειστό δεν θα εξελιχτούν όπως περιμένετε και θα εγκαταλείψετε νωρίς τις προσπάθειες. Εάν δείτε ότι κοιτάζετε έξω από το παράθυρο έχετε σχέδια και στόχους αλλά δεν ξέρετε πώς να τους κάνετε πράξη. Εάν δείτε πολλά παράθυρα πολλές ευκαιρίες για καλύτερη ζωή θα βρείτε μπροστά σας. Εάν δείτε ότι έχουν κάγκελα θα βρείτε πολλές δυσκολίες μέχρι την επίτευξη των στόχων σας.
ΛΕΜΟΝΙΑ - ΛΕΜΟΝΙ     
Τα άνθη της λεμονιάς συμβολίζουν τις ερωτικές σχέσεις και τον γάμο. Τα λεμόνια αντιθέτως μας προειδοποιούν για ανανέωση η προέλευση δυσκολιών.
ΜΙΣΟΣ           
Εάν στο όνειρο σας αισθάνεστε μίσος για κάποιον έχετε μέσα σας επιθετικότητα και αρνητικά συναισθήματα που δεν βγάζετε προς τα έξω. Πρέπει να το αναλύσετε και να το προσπεράσετε έτσι ώστε να μην είναι εμπόδιο στην ζωή σας.
ΣΩΜΑ   
Το σώμα μας συμβολίζει την  αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό. Μπορεί να εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό ας και την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει για εμάς. Εάν δείτε ότι το σώμα σας είναι ωραίο είσαστε ικανοποιημένες με τον εαυτό σας. Αντίθετα εάν δείτε ότι το σώμα σας είναι άσχημο, δεν αισθάνεστε καλά με το εαυτό σας και θέλετε να το αλλάξετε. Ακόμα όταν βλέπουμε το σώμα μπορεί να εκφράζει την καλή ή την κακή υγεία που θα έχουμε.
ΘΑΡΡΟΣ         
Αν ονειρευτείτε ότι έχετε θάρρος αυτό σημαίνει ότι είσαστε έτοιμη να έρθετε αντιμέτωποι με τις δυσκολίες αλλά και με ότι θα σας σταθεί εμπόδιο.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε νοσοκόμα κάποιος θα ζητήσει βοήθεια και πρέπει να φανείτε υποστηρικτικές και συμπονετικές. Εάν δείτε νοσοκομείο η κάποιος άλλος είναι νοσοκόμος θα βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση συναισθηματικά ή σωματικά και θα έχετε ανάγκη από φροντίδα και υποστήριξη.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ''7''     
Ο αριθμός ''7'' συμβολίζει την πνευματική τελειότητα, την ολοκλήρωση και την πρωτοπορία. Εάν δείτε τον αριθμό ''7'' πρέπει να πιστέψετε ότι είσαστε μοναδική και πρέπει να εμπιστεύεστε και να πιστεύετε στον εαυτό σας έτσι θα πετύχετε την αναγνώριση και τα κυριαρχικά σας δικαιώματα.

Φαντάζομαι όλοι μας έχουμε δει όνειρα άλλοι τα πιστεύουν και άλλοι όχι!!!
Εσείς?

10 σχόλια:

  1. Εγώ προχθές ονειρεύτηκα ότι μου έφυγε ένα δόντι...και σπάω το κεφάλι μου τι μου είχαν πει ότι σημαίνει αυτό.Ώραίο ποστ όμως!Θα το χω υπόψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Fenia!!! Δεν μπορούσα να σε αφήσω έτσι και βρήκα για το ονειρό σου αλλά καλό είναι να μην ξαναδείς τέτοιο όνειρο τρόμαξα και που το έγραφα, αν και εγώ δεν πιστεύω και πολύ. Εύχομαι να είναι όλα καλά και μην το πέρνεις και της μετρητής!!! Την επόμενη φορά εύχομαι να δεις κάτι πιο χαρούμενο!!!
      Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα.
      Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας.
      Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.
      Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.
      Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακό-φτιαγμένα. Γι’ αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι’ αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα.
      Τα γερά και άσπρα δόντια σημαίνουν ευτυχία και χαρά. Τα μαυρισμένα και κιτρινιάρικα, στενοχώριες. Αν δεις να πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε πολλές συμφορές ή και την αρρώστια συγγενικού σου προσώπου.
      Αυτή είναι η επεξήγηση του ονείρου που είδες!!! Φιλιά και πάντα όνειρα γλυκά να σε συντροφεύουν στον ύπνο σου!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι κάτι θυμόμουν ότι δεν το είδα για καλό αυτό το όνειρο...μακάρι να μην μου συμβεί τίποτα απ όσα βρήκες...αν και ούτε εγώ τα πιστεύω πολύ.Σ'ευχαριστώ πάντως που έκανες τον κόπο και έψαξες!Φιλια!

      Διαγραφή
  2. Πολλές φορές ψάχνω να βρω τι σημαίνουν τα όνειρα που βλέπω. Καλά έκανες και έγραψες γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Demi!!! Έτσι κάπως το έβαλα και εγώ επειδή έψαχνα να βρω για ένα όνειρο που το είχα δει και ήθελα να υπάρχει κάτι για να το βρίσκουμε μέχρι και βιβλίο πήγα αγόρασα!!! Έβαλα στοιχεία από μερικές επεξηγήσεις αλλά εάν δείτε κάτι μπορώ να το βρω και να το αναλύσουμε!!! Καλή σου ημέρα!!!

      Διαγραφή
  3. Και πάλι εδώ! Χθες έφτιαξα facebook κι έτσι έχεις ένα like από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Demi!!! Ευχαριστώ, χάρηκα που θα τα λέμε και εκεί!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα, καλό μήνα και καλώς σε βρήκα!! Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση, έχω μια περίεργη σχέση με τα όνειρα τα τελευταία χρόνια..βλέπω όνειρα σαν ταινίες,με φοβερές λεπτομέρειες,ακόμα και τοπία που δεν έχω δει ποτέ στην πραγματικότητα!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερίνα!!! Καλό μήνα να έχεις χάρηκα που θα τα λέμε και το δικό σου blog είναι πολύ ενδιαφέρον!!! Σχετικά με τα όνειρα σου αυτό που βρήκα είναι ότι πρώτα απ΄όλα δεν είναι κακό, επομένως μπορείς να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι άνετα χωρίς να σε τρομάζει και να σου προκαλεί άγχος, το όνειρο δείχνει ότι είσαι άτομο διορατικό με ελεύθερη σκέψη που δεν φοβάται το άγνωστο φαντάζομαι και στα ταξίδια που επιλέγεις δεν πηγαίνεις με γκρουπ αλλά σου αρέσει να τα οργανώνεις μόνη σου, σου αρέσουν τα δύσκολα αλλά παρασέρνεσαι εύκολα σε άγνωστα μονοπάτια. Εύχομαι να σε διαφώτισα όσο μπορούσα!!! Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Έλενα!!'Επεσες μέσα σε όλα!! Σ'ευχαριστώ πολύ!
      Καλό σαβ/κο..!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!