Τετάρτη, Οκτωβρίου 10

ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 - 13


ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 
Όπως και το καλοκαίρι που σας πρότεινα τις νέες τάσεις τις μόδας με την  πιο έγκυρη ενημέρωσή σας και σας ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματά σας. Τώρα θα ασχοληθούμε με τα νέα χρώματα που θα φορέσουμε για το φθινόπωρο - χειμώνα  2012 - 13 και θα αναδείξουν τα νύχια σας  είναι λίγο βαριά τα φετινά χρώματα με μουντές αποχρώσεις  όπως και οι εποχές αλλά  σε όλες τις εταιρίες θα βρείτε και  βερνίκια με ιριδίζουσα και glitter  απόχρωση για περισσότερη λάμψη. Τα χρώματα είναι  το γκρι (ποντική), πράσινομπλε,  μοβκαφέ,  κόκκινο και το χρυσό θα το συναντήσετε σε κρέμα αλλά και σε μεταλλικά χρώματα γυαλιστερά με glitter. Θα βρείτε και αρκετά διακριτικά όπως το καραμέλα- μπεζ και  το χρώμα του πάγου- κρεμ .


ΠΡΑΣΙΝΟ: Το φθινόπωρο έχει φωτεινά χρώματα. Το πράσινο είναι φωτεινό και έντονο και όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει πολλές αποχρώσεις πάνω του, που μπορεί να πάει καλά με μονόχρωμα φορέματα, φθινοπωρινός συνδυασμός με  χρώματα όπως  το λευκό, αλλά  και πολύχρωμα θα είναι ο καλύτερος  με νύχια βαμμένα πράσινα.

ΛΕΥΚΟ: Για όσες θέλετε να έχετε μια κλασική και επίσημη εμφάνιση , ακόμα και το φθινόπωρο, θα φορεσεί το λευκό βερνίκι νυχιών ιδίως σε στυλ γαλλικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κάποιο σχέδιο για να δείχνει κομψό. Το λευκό σε στυλ γαλλικό είναι ένα all time  βερνίκι νυχιών μια τάση όχι μόνο για το φθινόπωρο, αλλά κάθε σεζόν.

ΚΟΚΚΙΝΟ: Η τολμηρή και όμορφη εμφάνιση fo4r το χειμώνα είναι σίγουρα το κόκκινο και μάλιστα λανσάρει στις πρώτες θέσεις επιλογής  εδώ και  2 χρόνια,  έτσι και το 2012-13  έχει επίσης αυτό το χρώμα των νυχιών στην κορυφή της λίστας. Το χέρι μας δείχνει κομψό και σέξυ  με τα έντονα κόκκινα νύχια!

 ΧΡΥΣΟ: Ο χειμώνας λατρεύει το χρυσό ένας σημαντικός λόγος είναι ο συνδυασμός του με μαύρα και κόκκινα ρούχα που είναι τοπ για το χειμώνα και έτσι αναδεικνύουν τα νύχια σας,  οι εταιρίες έδωσαν μεγάλη σημασία και έτσι το λανσάρουνε με glitter αποχρώσεις που θα σας κάνουν να κλέψετε την παράσταση δίνοντας λάμψη στα νύχια σας.

ΜΟΒ: Η γυναικεία ματιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση σε μοβ χρώμα για το φθινόπωρο - χειμώνα. Τολμήστε να αναδείξετε τα νύχια σας με αυτό το πανέμορφο χρώμα το οποίο θα είναι τοπ για το χειμώνα. Θα μπορέσετε να το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις μεταλλικές αλλά και σε κρέμα.

ΜΠΛΕ: Μπλε νύχια θα δούμε πολύ, η τάση θα συνεχιστεί και όπως το αγαπήσατε το καλοκαίρι  έτσι συνεχίζει και το φθινόπωρο – χειμώνα.

ΚΑΦΕ: Το καφέ  αν και μουντό χρώμα θα φορεθεί  γιατί και ο χειμώνας επιβάλει τις αποχρώσεις αυτές.  Μπορείτε να κάνετε ένα πολύ όμορφο συνδυασμό με μπλε ή πράσινο βερνίκι.

ΓΚΡΙΚάνει την εμφάνιση του σιγά -σιγά και θα μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες εταιρίες  είναι ένα βερνίκι το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με αρκετές αποχρώσεις ρούχων και δείχνει πιο  κοντά στις εποχές φθινόπωρο – χειμώνα.

ΜΠΕΖ-ΙΚΡΟΥ: Αυτή την διακριτική απόχρωση θα την έχουμε το φθινόπωρο-χειμώνα. 




25 σχόλια:

  1. Πανέμορφα χρώματα!!!Ειδικά το μοβ το λατρεύω!!Μου αρέσει πολύ που ο χειμώνας έχει τόσο φωτεινά χρώματα!!Φιλάκια Έλενα και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Σοφία!!! Πραγματικά ο χειμώνας είναι φωτεινός και εκπέμπει ζωντάνια!!!

      Διαγραφή
  2. Το χρυσό είναι πανέμορφο!
    Ελπίζω να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Demi!!! Το χρυσό φέτος το χειμώνα θα έχει την τιμητική του!!! Είμαι καλά απλά δεν αναρτώ συνέχεια άρθρα γιατί κάτι ετοιμάζω και δεν μου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος!!! Αλλά πάντα ξεκλέβω χρόνο και σας διαβάζω τα άρθρα σου με το haloween πολύ καλά!!!

      Διαγραφή
  3. πολυ καλη αναρτηση! Λατρευω αυτο το πρασινο!
    φιλια!

    iwannaja.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ιωάννα!!! Το πράσινο είναι πολύ της μοδάς και θα το δούμε πολύ το χειμώνα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Περισσότερο μου άρεσε το χρυσό...και το κόκκινο...και τ`άλλα όμως είναι ωραία!....Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρυσούλα!!! Χρώματα ζωντανά, διαχρονικά με ωραία αισθητική!!!

      Διαγραφή
  5. λατρεύω καφέ και γκρι για χειμώνα!!! όχι και πως τα υπόλοιπα δε μου αρέσουν!! είμαι του χρώματος! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Εύη!!! Τα χρώματα αυτά θα είναι και τα τοπ του χειμώνα, πάντα οι εμπνεύσεις σου είναι μέσα στην μόδα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. θαυμάσια χρώματα!!! ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Παρασκευή!!!! Τα χρώματα αυτά θα είναι και τα πιο πολύ φορεμένα για το χειμώνα το ζητούμενο είναι εμάς να μας αρέσουν και να μας ταιριάζουν!!!

      Διαγραφή
  7. πανέμορφα όλααα!

    http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου DTMakeUpGirl!!! Χαίρομαι που σου αρέσουν και θα λέμε τις απόψεις μας, πολύ ωραίο και το μπλοκ σου!!!

      Διαγραφή
  8. Κόκκινο, γκρί και μπεζ τα βρίσκω ωραιότατα! Μαύρο δεν έχει φέτος;
    Καλό βράδυ Έλενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Selcouth!!! Το γκρι αντικατέστησε το μαύρο και δεν το βρίσκουμε πολύ εύκολα φέτος βέβαια εάν θέλει κάποια να το βάλει δεν σημαίνει ότι θα είναι εκτός μόδας ούτως η άλλως χρησιμοποιήτε πολύ σε nail art, απλά οι οίκοι έδωσαν σημασία στο να προμοτάρουν το γκρι!!! Να περνάς καλά!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  9. αχ τ όμορφο αυτό το πράσινο!!!!το ερωτεύτηκα!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χαρά!!! Από τα αγαπημένα χρώματα του χειμώνα όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε, είναι πολύ όμορφο δυνατό και ζωντανό χρώμα!!! Όμορφο το μπλοκ σου το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, χαίρομαι που θα τα λέμε!!!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανα σχόλιο σε λάθος ανάρτηση!!!
    Τί όμορφο που είναι το τελευταίο!!!
    Αλλά εξακολουθώ να λατρεύω το μωβ!!!
    Φιλάκια πολλά!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας παιδιά!!! Χαίρομαι που σας αρέσουν!!! Αν και λάθος σχόλιο αλλά σε σωστή επιλογή χρώματος (χαχα) πραγματικά είσαι φαν του μωβ!!! Φιλάκια!!! Να περνάτε καλά!!!

      Διαγραφή
  12. ti omorfa xromata!!!
    sharingthepointofview.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10:55 π.μ.

    απο που τα παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10:57 π.μ.

    ολα ειναι τελεια εκτος απο το τιγρε κατα τη γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10:29 μ.μ.

    πανέμορφα όλα μπράβο.
    http://manicure-pedicure.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!