Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

ΜΑΓΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

ΗΛΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ


Έχετε βαρεθεί το χρώμα των νυχιών σας. Τώρα μπορείτε να έχετε δύο αποχρώσεις σε ένα νύχι.  Γνωρίστε το δίδυμο βερνίκι νυχιών  που αλλάζει χρώμα, ενώ μπορείτε να το φοράτε! Στην ουσία είναι ένα βερνίκι νυχιών με δυο αποχρώσεις,   αυτό που φαίνεται και αυτό στο οποίο μετατρέπεται  και τα οποία χρησιμοποιούνε τεχνολογία SolarActive έτσι όταν εκτίθεται τα νύχια σε υπεριώδη ακτινοβολία αλλάζουνε χρώμα περίπου σε 5 λεπτά εάν τα χτυπήσει το φως του ήλιου αλλάζει πιο γρήγορα μέσα σε δευτερόλεπτα. Εάν επιστρέψεται σε εσωτερικό χώρο επανέρχεται στην αρχική του απόχρωση. Ιδανικό για την μετάβαση από ημέρα σε βράδυ έχετε διαφορετική απόχρωση που μένει.

Πως γίνεται η εφαρμογή:
Περνάτε βάση πρώτα,  μετά δύο στρώσεις από το ίδιο βερνίκι και βάζετε top το οποίο σε αυτά τα βερνίκια είναι το ίδιο με την βάση.

Οι συλλογές που διατίθενται έχουνε ένα ευρύ φάσμα των αποχρώσεων που εκτείνονται από  χρυσαφί σε μωβ, από ασημί σε κόκκινο και άλλες αποχρώσεις  στα χρώματα, μπλε, ροζ, κίτρινο, πράσινο, μαύρο, καφέ, γκρι κ.α. Κυκλοφορούνε από διάφορες εταιρίες όπως η ''TWIN COLOR'', ''BLAZE'', ''DEL SOL''  κ.α. Είναι απολύτως ασφαλή, φιλικά προς το περιβάλλον και δεν περιέχουνε , Τολουίνη,dbp και φορμαλδεΰδη.
    Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε!

    6 σχόλια:

    1. Ανώνυμος3:21 π.μ.

      Geia sas,hthela ma rwtisw pws ginetai i agora twn dudimwn hliakwn manwn?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Αθήνα, Ελλάδα
        Ta Τwin Color βερνίκια κυκλοφορούνε με δώδεκα αποχρώσεις έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και μπορείς να επικοινωνήσεις στα νούμερα τηλεφώνων που σου παραθέτω :
        Τηλεφωνο 6932 488020 & 6936 592320 Tel & Fax: 210 6560705
        Για το site www.twincolor.gr

        Τα Del Sol μπορείς να τα βρείς μέσω του site www.ricardo.gr και να κάνεις on line παραγγελία κοστίζουνε περίπου 20 ευρώ. Ρίξε μια ματιά και στο site τους www.delsol.com
        Τα βερνίκια blaze είναι αμερικάνικα και μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω της σελίδα τους. Eίναι πάρα πολύ ωραία και μια νέα σειρά που λανσάρουνε όπου είναι όλες οι αποχρώσεις με glitter www.blazenailpolish.com
        Ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου, πιστεύω να σε βοήθησα.
        Έλενα

        Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3:38 μ.μ.

      geia sou!!! diabasa oti ta hliaka mano einai duo bernikia mazi me diaforetiko xrwma kai analogws me poio 8eleis na fainetai to pernas prwto, pi8anos kapoios kanei la8os. ean ksereis as mou pei kapoios thn apanthsh giati duo mano den mporw na agorasw kai ap'oti diabasa einai akriba.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Καλησπέρα φίλη μου!! Αυτό που θα σου πω είναι και το σωστό για το λόγο και μόνο ότι τα δουλεύω αυτά τα βερνίκια και έχω κάνει πολλές εφαρμογές . Είναι ένα βερνίκι και το περνάς διπλή και τριπλή στρώση στο νύχι, μόλις το δει ο ήλιος αλλάζει απευθείας χρώμα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μπορεί να νομίζουνε ότι είναι διπλό γιατί έτσι το διαφημίζουνε οι εταιρίες αλλά εκεί δείχνουν σε τι χρώμα μεταμορφώνεται όταν βγούμε στον ήλιο και όχι ότι πρέπει να αγοράσουμε δυο βερνίκια. Ένα καλό tips για τα ηλιακά βερνίκια είναι εάν θέλεις να εμφανίσεις άλλο χρώμα από αυτά που ήδη γίνονται μπορείς από την κάτω πλευρά σαν πρώτη στρώση να βάλεις ένα άλλο οποιοδήποτε απλό βερνίκι διαφορετικού χρώματος ή αν τα έχεις βαμένα να τα αφήσεις και από πάνω να βάλεις το ηλιακό και να εμφανίσεις άλλη απόχρωση. Πιστεύω να σε φτάνουν τα οικονομικά σου και να αγοράσεις το βερνίκι που θέλεις, υπάρχουν ωραίες αποχρώσεις που από συντηρητικές δουλεύοντας στο γραφείο βγαίνοντας από εκεί να μετατρέπονται στον ήλιο σε δυνατές και εντυπωσιακές αποχρώσεις.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. gia sas h8ela na rwthsww ean ta 4eftika nuxia opou ta vazoume me idikh kola kanoun kako sta dika mas ta nuxia?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Καλησπέρα eleanna! Να ξεκαθαρίσουμε ότι λέγοντας ψεύτικα νύχια εννοούμε τα tips και όπως πολύ σωστά είπες τοποθετούνται με κόλα και λιμάρουμε πριν την εφαρμογή το σημείο που θα τοποθετηθεί και μετά λιμάρουμε το tips για να γίνει λεία η επιφάνεια με το δικό μας, υπάρχουνε και τα κτιστά νύχια τα οποία γίνονται με ακρυλικό και με gel. Τα tips δεν επηρεάζουν τα νύχια και μεγαλώνουν κανονικά το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι να κολληθούν κανονικά και να μην πάρουν αέρα γιατί θα σου ξεκολλήσουν γρήγορα και εάν τα αφήσεις καιρό εάν πάρουν αέρα ενδέχεται να μαζέψουν μυκητίαση γιαυτό καλό είναι να επισκεφτείς για πρώτη φορά κάποια τεχνίτρια νυχιών. Η τοποθέτηση τους γίνεται στην άκρη από το δικό μας νύχι και καταλαμβάνει περίπου επιφάνεια σαν την άσπρη γραμμή του γαλλικού, σχεδόν όλα τα tips έχουν περίγραμμα μέχρι την επιφάνεια που θα φτάσουν. Δοκίμασε το, σίγουρα το αποτέλεσμα θα σου αρέσει.

        Διαγραφή

    Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!