Σάββατο, Μαΐου 19

AGUACLARA SWIMWEAR F4R SUMMER 2012


Τα μαγιό Αguaclara  φέρουν σχέδια από άγρια  ζώα, λουλούδια, ρίγες, ένα πλήθος από αφηρημένες πινελιές στην πανέμορφη και ακαταμάχητη φύση. Το μήνυμα της συλλογής  για το καλοκαίρι 2012 είναι σαφής και ξεκάθαρο: δεν υπάρχει ανάγκη να αποφεύγεται  τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας ένα πανέμορφο μαγιό και  επένδυση με τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε  την θεά που κρύβεται  μέσα σας και θα ταράζεται την ησυχία στα μάτια των περαστικών  όταν θα περνάτε μπροστά τους.
Μακάρι να είχανε και οικονομικές τιμές να ήταν προσιτές σε όλες. 




5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7:15 μ.μ.

    Πολύ ωραία μαγιώ!
    Χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γεωργία!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και εσύ ότι επιθυμείς!!! Η συγκεκριμένη εταιρία έβγαλε φανταστικά μαγιό!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3:35 μ.μ.

      ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

      Διαγραφή
  2. Γειά σου!!! Αυτός ο οίκος έχει εργοστάσιο στο Περού τα πνευματικά δικαιώματα είναι στη Αμερική. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τα βρεις μόνο μέσω e-shop και διαμέσω της σελίδας τους να βρεις αντιπρόσωπο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και να επικοινώσεις να σου τα στείλουν. Για την Αγγλία είναι υπεύθυνη και αντιπρόσωπος για αυτή την εταιρία η Sophia Pizzey τηλ.+44 (0) 114 249 3037. αυτή είναι η σελίδα της http://www.eliteswim.co.uk/about

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7:38 μ.μ.

      Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση

      Διαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!